В КАЗАНА
Усещаш ли как бавно завираш? С малко картофки, шепа ориз, морков и стрък магданоз...Ето, бульонът е вече почти готов, а ти- още неуврял, си втренчил очи към небето
и фъфлиш с полусварени устни- притури ми и малко пиперец...
Очите ти постепенно, бавно се преместват от едната страна на лицето - нещо напълно естествено за дънните риби. И полусварен, си оставаш любопитен да узнаеш какво ще стане.
Какво?! Когато се отдели месото от костите ти, ще те сервират в скъп супник на
трапезата на Богоизбраните. Това!
Но ти внимавай! Много внимавай да не пропуснеш момента на своя триумф!
ЗАДАВИ ГИ!
АЗА 9
4 коментара:
Как го сготви набръжко,да ми сипеш малко и на мен...
Кълка или ръчичка искаш??????????????
От лявото бутче и малко от плешката ако може и по блажничко да е
Направо си лакома канибалка!!!!!!!!!!!!Чакай да уври хубавичко.............
Публикуване на коментар